Referenties

Leo Hendriks

Directeur-Bestuurder NV Waterbedrijf Drenthe

Renate werkt prettig en professioneel. Duidelijke afspraken, goed kwaliteit van werk en plezierig in de omgang. Ze heeft ons dit keer uit de brand geholpen maar ook voor een reguliere klus is het inhuren van Renate een verstandige zet.

Epke Wiersma

Voorzitter Raad van Commissarissen Woningcorporatie De Volmacht

Sinds de komst van Renate is er sprake van duidelijke verbetering in structuur en professionele verslaglegging volgens een format zoals ook door de externe toezichthouder gewenst is. Renate brengt goede ideeën naar voren ter verdere verbetering van de toezichthoudende rol van de commissarissen.

Henne Bonestroo

Raad van Bestuur Coöperatie Univé Dichtbij u.a.

Renate werd ingehuurd als secretaresse van de Raad van Bestuur in een hectische periode. In een complexe organisatie wist zij zich uitstekend te redden. Het was bijzonder om te merken hoe snel zij op vlieghoogte was. Naadloos voegde zij zich in het team en pakte direct en deskundig zaken op. Ze verdiept zich in de organisatie en werkwijzen en komt met ideeën om efficiënt te werken. Ook na haar vertrek kunnen we hiermee verder.

Marcel Veltrop

Head Corporate Clients Noord Oost Nederland at Rabobank

Renate is een zeer ervaren managementassistente die in een zeer korte tijd haar draai binnen ons team heeft gevonden. Het Corporate Clients team was voor haar een compleet nieuwe omgeving, maar met haar proactieve en verbindende houding was zij direct van toegevoegde waarde. Renate creëert snel overzicht, denkt actief mee, neemt verantwoordelijkheid & stemt tijdig af. Ze heeft in een korte en drukke periode veel werk verzet en (zelfstandig) meerdere projecten tot een goed einde gebracht. Ze was daarnaast een zeer plezierige collega en echt onderdeel van het team.

Kees Akkerman

teammanager Rabobank Grootbedrijf

Renate heb ik de afgelopen periode leren kennen als een enthousiast persoon, die zich snel zaken eigen maakt, een hoge mate van zelfredzaamheid heeft, betrokken en niet bang voor verantwoordelijkheid is. In ons MT was Renate proactief, handelde zaken snel en goed af, werkte gestructureerd waarmee wij goed ontzorgd werden. In het team had zij snel aansluiting, lag goed in de groep, en had met creatieve oplossingen en doortastendheid ook impact.

Ineke Noordhoff

Journalist, auteur en toezichthouder

Renate is een alerte directiesecretaresse die vanuit nieuwsgierigheid opereert en graag nieuwe dingen onderzoekt. Ze werkt op een prettige directe manier, zonder je lastig te vallen met technische hobbels of andere problemen die ze onderweg moet overwinnen om voor elkaar te krijgen wat ze voor elkaar wil brengen. Renate presteert het om er altijd voor je te zijn – daarbij maakt ze goed gebruik van de digitale mogelijkheden.

Peter Schey

Directeur Bedrijven at Rabobank Stad en Midden Groningen

Renate is een open en prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Ze komt haar afspraken na, is stressbestendig, betrouwbaar en ze zorgt voor een proactieve ondersteuning richting directie. Ze vindt veranderingen leuk en pakt ze voortvarend op (o.a. telefonie, nieuwe programma’s, social media etc.).

Karel van Vugt

Senior Consultant Management Support and Management Development

Renate is een ervaren directiesecretaresse, die alle onderdelen van het vak beheerst. Sterk zijn haar interesse en competenties op het gebied van social media en het nieuwe werken. Ze is betrouwbaar en accuraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *